V podjetju smo potrebovali preprosto spletno stran, katera naj bi vključevala tudi trgovino. Po pregledu pridobljenih ponudb na trgu, smo se odločili za predlagano rešitev izvajalca mojeweb. Z izdelavo smo bili zelo zadovoljni, izpostavili pa bi hitro odzivnost, prilagodljivost in strokovno svetovanje. Priporočamo!

Jure Sepaher - Percepcija d.o.o., www.percepcija.eu

Na podlagi brezplačnega osnutka, ki so mi ga izdelali sem se odločila za naročilo. Spletna stran je dobro uvrščena med zadetki v iskalnikih in nad učinkom sem več kot zadovoljna, saj vsakodnevno dobivam povpraševanja strank preko spletnega obrazca. Pohvalila bi še njihov profesionalen odnos in strokovnost.

Boža - www.potica.net

Fantje iz MojWeb-a so pravi sončki. Za predstavitev našega centra so nam že v začetku svetovali in predlagali rešitve in potem spletno stran postavili v dogovorjenem roku. Zadovljna sem tudi z nečim čemur oni rečejo optimizacija. Za vse besede, pomembne za naš center, smo namreč med prvimi v iskalnikih. Velikokrat potrebujem pomoč pri objavi kakih bolj zapletenih vsebin in vedno nam z veseljem priskočijo na pomoč.

Mirjana - www.4me.si

Prodajne strani

Izdelava prodajnih spletnih strani ustvarjenih za maksimalno konverzijo.

Zanima me več...

Spletne vizitke

Izdelava spletnih vizitk in predstavitev. Preprosto učinkovito.

Zanima me več...

Spletni katalogi

Izdelava spletnih katalogov in predstavitev. Predstavite se učinkovito.

Zanima me več...

Prenova strani

Vašo obstoječo spletno predstavitev vam posodobimo in optimiziramo.

Zanima me več...

Copyright © vse pravice pridržane. Spletne storitve - izdelava spletnih strani

Na vrh