Optimizacija spletnih strani za višje uvrstitve v iskalnikih

SEO optimizacija

SEO (Search engine optimization) je proces za izboljšanje pridobivanja kvalitetnih obiskov vaše spletne strani. Ni dovolj, da vaša spletna stran le ždi nekje na spletu. Biti mora vidna. Vidna iskalnikom, ki ponudijo rezultate iskanja uporabnikom spleta. Verjetno poznate Google ali Najdi. Večino obiska boste dobili ravno preko njih.

Primerjavo lahko naredimo s telefonskimi številkami. Vaša številka mora biti nekje zapisana in dosegljiva kupcu. Le tako bo lahko številko našel in vas poklical.
Spletna stran je tako vaša telefonska številka na internetu. Iskalniki (Google, najdi...) pa so "imeniki" po katerih iščemo vašo stran.

Dobra optimizacija spletne strani za izbrane ključne besede ne pomeni samo vpisa nove strani v imenike. Potrebna je analiza ključnih besed, preko katerih uporabniki iščejo in prihajajo na določeno spletno stran. Na podlagi analiz se sestavi navigacija, besedila, naslove itd.

Marsikdo vam po poskušal prodati vpis v največje slovenske ter tuje iskalnike. V iskalnike se ni potrebno vpisovati. Če je spletna stran SEO prijazno načrtovana, vas bodo iskalniki našli sami v zelo kratkem času.

Vse naše spletne strani imajo osnovno SEO optimizacijo že vključeno brez doplačila.

Prodajne strani

Izdelava prodajnih spletnih strani ustvarjenih za maksimalno konverzijo.

Zanima me več...

Spletne vizitke

Izdelava spletnih vizitk in predstavitev. Preprosto učinkovito.

Zanima me več...

Spletni katalogi

Izdelava spletnih katalogov in predstavitev. Predstavite se učinkovito.

Zanima me več...

Prenova strani

Vašo obstoječo spletno predstavitev vam posodobimo in optimiziramo.

Zanima me več...

Copyright © vse pravice pridržane. Spletne storitve - izdelava spletnih strani

Na vrh